Tuesday, January 31, 2012

Adevărul despre Auschwitz: minciuna holocaustului

Vedeţi mai jos un film documentar făcut de un evreu. Un film care DEMONSTREAZĂ cu probe şi mărturii că toată povestea cu holocaustul evreilor în timpul celui de-al doilea război mondial este o poveste inventată, o minciună! Camera de gazare de la Auschwitz este o minciună! E vorba de un adăpost antiaerian care a fost reconstruit după război de către sovietici pentru a arăta ca o "cameră de gazare"! "Săpunul" făcut din evrei este un alt basm recunoscut deja de unii adepţi ai holocaustului, la fel şi multe alte texte menite să îndobitocească lumea cu teoria falsă a holocaustului.
În replică, ne sunt prezentate IMAGINI DE LA AUSCHWITZ care DEMONSTREAZĂ fără nici un dubiu că persoanele închise acolo au avut un Teatru propriu în care desfăşurau spectacole artistice şi chiar o piscină în aer liber unde se puteau îmbăia în voie sau puteau organiza întreceri sportive! De asemenea, tot la Auschwitz există o clădire imensă destinată deparazitării hainelor cu celebrul gaz "Zicklon B", destinaţie recunoscută oficial, dar neinclusă în circuitul turistic pentru cei care vizitează chiar şi azi lagărul.

Urmăriţi serialul şi vedeţi cu ochii voştri cum se falsifică istoria! (Cornel SABOU)5 comments:

Bancuri said...

Buna, iti scriu pentru a-ti propune un schimb de linkuri. Daca doresti sa faci un schimb cu http://bancuri.iasi365.com/ lasa-mi un comentariu sau trimite-mi un mail la corcosan@yahoo.com cu titlul pe care il doresti si linkul tau. La mine titlul e Bancuri
O zi buna iti doresc

Florin Croitoru said...

Nu se deschide nici un link.Contul tau pe youtube nu mai exista.

Florin Croitoru said...

nu mai merg filmuletele.

Cornel Sabou said...

da, am observat ca au fost sterse filmele de pe youtube. Nu era contul meu ci al celui care realizase documentarul. Probabil e vorba de influenta pe care au exercitat-o cei interesati in ascunderea adevarului!

Cornel Dan Sabou said...

Am repostat filmuletul