Sunday, January 1, 2012

Al doilea război mondial nu a fost generat de Adolf Hitler!


Doar cel care se încăpăţânează să susţină necondiţionat cauza mincinoasă a marilor conspiratori mondiali poate să rămână orb la nenumăratele DOVEZI care vorbesc despre enorma manipulare a evenimentelor din perioada 1939-1945 de către această forţă ocultă!
Am amintit de felul în care EI au motivat Germania să “renască”, de modul în care au susţinut refacerea Marii Germanii pentru ca apoi, în faţa ultimului pas, să se opună pentru a declanşa războiul. După ce Germania a câştigat neaşteptat de repede războiul în Vest, Conspiratorii au mobilizat imensele resurse umane ale URSS pentru a executa un atac împotriva Germaniei şi a ocupa astfel întreaga Europă. Dacă planul s-ar fi realizat, ar fi urmat câteva decenii de teroare comunistă asupra întregului continent european, timp în care întreaga clasă burgheză ar fii fost exterminată, toată proprietatea particulară desfiinţată şi toate libertăţile democratice anulate.
După câteva decenii (sau poate într-un timp mult mai scurt) Armata SUA ar fi intervenit (folosind capul de pod Marea Britanie), ar fi invadat Europa eliberând continentul de puterea bolşevică. După trei astfel de “eliberări” (mai întâi de către nemţi, apoi de sovietici şi în final de americani) popoarele europene ar fi fost sfârşite, epuizate, distruse moral şi material. Tocmai bine pentru ca aceşti conspiratori să acapareze absolut TOT ceea ce înseamnă putere economică şi politică în aceste state inclusiv întreaga putere miltară.
Planul acesta a fost dat peste cap de Adolf Hitler. Cancelarul german a înţeles în ce capcană fusese atras şi nu a aşteptat să fie atacat de milioanele de soldaţi sovietici ci a atacat el primul! Hitler nu avea de ales. El încheiase toate acordurile oficiale posibile pentru a instaura pacea pe continent. Alianţă cu URSS şi acorduri favorabile cu toate celelalte state europene cu excepţia Marii Britanii. Oficial nu mai avea ce face. Când a descoperit conspiraţia a realizat că pe acest drum de sacrificiu nu mai este cale de întoarcere. A atacat URSS ca să desfiinţize puterea militară a acestui stat. Ca să nu mai poată fi lovit decisiv dinspre est şi astfel să salveze Europa de invazia şi distrugerea pregătită de bolşevici. Propaganda mincinoasă aliată a lansat conceptul “spaţiului vital” deşi Hitler nu pentru asta lupta. TOATE acţiunile sale pe frontul de est au dovedit că nu urmărea decât obiective militare sau acele obiective economice care sprijineau războiul. Din contra, atunci când a avut ocazia de a acapara cu uşurinţă “spaţiu vital” a refuzat să o facă tocmai pentru că acest spaţiu nu avea în acel moment nici o valoare strategică şi militară (vezi anularea atacului asupra Moscovei din vara anului 1941 într-un moment în care capitala sovietică era complet neapărată).
Succesele neaşteptate ale armatei germane pe frontul de est au pus în mare pericol întreaga conspiraţie mondială! Din acest motiv, tot planul iniţial a fost abandonat şi s-a trecut la improvizaţii menite să salveze situaţia. Deoarece Japonia se arăta interesată de un atac împotriva URSS (statul comunist fiind foarte slăbit din cauza atacului german ar fi fost o victimă sigură în cazul unei invazii japoneze) conspiratorii au manipulat SUA să provoace Japonia. Astfel, dintr-o dată, guvernul SUA declară embargo Japoniei după ce ani întregi finanţase războiul acesteia în China. Lipsită complet de resurse pentru a continua războiul la care fusese împins chiar de către americani, statul japonez a picat în plasa acestei manipulări şi a “întors armele” renunţând la atacarea URSS şi pregătind un atac împotriva SUA şi împotriva statelor insulare din Pacific, insule care urmau să îi dea toate materiile prime de care era lipsit în urma embargoului american.
Aflând de planul japonez, conspiratorii îl informează pe Stalin şi acesta poate să-şi retragă armatele de la graniţa cu Japonia pentru a le implica în apărarea Moscovei şi în executarea de contraatacuri împotriva Germaniei. Pentru a masca sursa informaţiei se creează legenda spionului Richard Sorge care – cică – i-ar fi transmis lui Stalin această informaţie din Tokyo, fapt complet neadevărat. De altfel, de-a lungul războiului ne vom lovi de multe alte cazuri asemănătoare când informaţiile manipulate de conspiratori sunt atribuite “serviciilor secrete”. Vorbim însă de informaţii decisive pentru câştigarea războiului de către aliaţi nu de informaţii pe care le poate culege în mod normal un serviciu secret!!! Vezi exemplul “Moscova 1941” când fără informaţiile de la conspiratori Stalin nu ar fi riscat să retragă trupele din faţa Japoniei şi atunci ar fi pierdut cu siguranţă Moscova caz în care planul german de a împinge atacul până la munţii Ural s-ar fi putut împlini; vorbim de cazul “Kursk 1943” când iar istoria oficială atribuie serviciilor secrete faptul că Stalin a fost încunoştiinţat la timp de toate detaliile atacului german şi a avut timp să pregătească cea mai formidabilă defensivă din toată istoruia acestui război; vorbim de multe alte zeci de asemenea cazuri care au permis conducerilor militare aliate să ia decizii care le-au salvat poziţiile şi care ar fi putut schimba soarta războiului dacă nu ar fi existat informaţiile de la cercurile cele mai înalte ale conspiratorilor. Trebuie precizat că această organizaţie secretă a Conspiratorilor Mondiali avea oameni loiali ei în toate structurile militare ale tuturor statelor implicate în conflict. De altfel, eu suspectez faptul că Marea Epurare stalinistă din anii 30 (în care au fost ucişi sau aruncaţi în puşcării mii de generali şi ofiţeri sovietici) a avut iniţial la bază dorinţa lui Stalin de a scăpa de tutela Ocultei! Într-o încercare disperată de a-şi câştiga independenţa faţă de această putere nevăzută, Stalin a ordonat lichidarea tuturor ofiţerilor şi generalilor despre care avea informaţii că lucrează pentru Ocultă. Aşa se poate explica Marea Epurare iniţiată de Stalin în anii 1930, acţiune pe care istoria oficială nu a fost capabilă să o încadreze într-o explicaţie rezonabilă. Ulterior, când Stalin s-a împăcat cu Oculta, mulţi ofiţeri şi generali au fost scoşi din puşcării şi au fost puşi să comande Armate care apoi au luptat împotriva Germaniei.

Să înţelegeţi bine un lucru. Eu nu sunt decât un biet jurnalist. Demersul meu e oarecum disproporţionat. Nu am la îndemână nici fonduri nici alte mijloace care să mă ajute să adâncesc documentarea pentru a zdrobi decisiv această manipulare criminală. De aceea uneori vă poate părea că orbecăiesc între tot felul de variante care pot explica istoria acelor timpuri. Vreau însă să înţelegeţi că este foarte greu să pătrunzi în asemenea condiţii în ADEVĂRUL evenimentelor de atunci şi în acest context îmi “permit” uneori să fiu ezitant până când lucrurile se vor clarifica cumva.
De exemplu, dacă pornim de la ideea că Marea Epurare stalinistă din anii 30 a pornit de la dorinţa lui Stalin de a scăpa de tutela Ocultei, atunci iar trebuie să rescriem o parte importantă a celui de-al doilea război mondial! Este posibil ca aceşti conspiratori să-l fi asmuţit pe Hitler împotriva URSS. Cum puteau ei face asta? Simplu, chiar arătându-i lui Hitler planurile originale ale conspiraţiei care prevedeau un atac masiv dinspre Est pentru ocuparea întregii Europe! Istoria ne spune că la un moment dat Hitler “a aflat” că este în pericol de a fi atacat de Stalin, dar nu spune de unde a aflat şi cum! Ulterior, când Hitler a atacat devastator URSS-ul, Stalin era pe punctul să cedeze. Există surse istorice clare, certe, care ne spun că Stalin a cerut generalilor săi să transmită Germaniei dorinţa sa de a încheia pacea şi de a ceda Germaniei orice aceasta cere! Generalul Jukov s-ar fi opus declarând că poate opri atacul german. Asta spune istoria oficială, dar adevărul e altul. Pus în faţa propriei înfrângeri, Stalin a cedat conspiratorilor. Aceştia s-au angajat să salveze URSS-ul şi comunismul (care era tot creaţia lor din timpul primului război mondial). Aşa s-a făcut diversiunea anti-Japoneză, s-au pornit ajutoarele economice britanice şi americane etc... Odată Stalin supus, conspiratorii l-au abandonat pe Hitler şi au sprijinit din toate puterile revenirea Uniunii Sovietice în speranţa realizării planului iniţial.
Nu sunt teorii noi ce spun eu aici... Hitler a spus aceste lucruri pe tot cuprinsul ultimilor ani de război, dar noi ne-am “învăţat” că Hitler era bolnav, paranoic, nebun, criminal şi nu mai dăm nici măcar ascultare mesajelor sale, darămite crezare! Ia să ascultaţi din această nouă perspectivă TOT ce a spus el în mod pulic şi veţi vedea şi auzi acolo tot acest plan descris în detaliu!
Din 1944, după atentatul eşuat la viaţa sa, Hitler a încercat şi el să epureze armata de ofiţerii loiali puterii oculte. Nu v-aţi întrebat niciodată de ce MII de ofiţeri şi generali au fost închişi şi executaţi deşi e clar că nu puteau fi toţi implicaţi în acel asasnat executat de un singur general? Iar “marea” rebeliune împotriva lui Hitler a fost înfrântă de un singur batalion de soldaţi din capitala germană condus de un ofiţer care a vorbit cu Hitler la telefon şi i-a recunoscut vocea!
Cel mai mare spion al Ocultei în tabăra lui Hitler a fost chiar şeful spionajului german, Amiralul Canaris. Hitler a descoperit duplicitatea acestuia abia spre sfârşitul războiului şi a ordonat executarea sa, dar Canaris apucase deja să lucreze foarte mult în favoarea Ocultei, inclusiv să transmită acesteia toate planurile militare germane.
Un alt spion foarte cunoscut aflat în slujba Ocultei a fost Feldmareshalul Erwin Rommel. Când a fost descoperit, acesta s-a sinucis. Rommel a fost mult timp după aceea glorificat chiar şi de forţele militare aliate! Spre sfârşitul războiului, Hitler a fost auzit spunând că regretă că nu a făcut ca şi Stalin, să epureze armata de toţi genealii vânduţi Ocultei înainte de începerea războiului. Apoi, înainte de moartea sa, Stalin a fost auzit spunând că regretă că nu s-a aliat pe bune cu Hitler pentru că împreună ar fi putut birui Oculta!! Tot înainte de moarte, în ultimii săi ani, Winston Churchill a avut o viaţă complet destrăbălată consumând cantităţi imense de alcool, probabil regretând şi el acelaşi lucru, că nu s-a aliat cu Hitler pentru a înfrânge Oculta.
Stalin a fost ucis prin otrăvire de Ocultă. El ştia acest lucru, dar nu mai avea ce face. Contribuise la creşterea atotputerniciei acesteia! Cel care i-a urmat, Leonid Brejnev, de ce credeţi că a condamnat el “crimele lui Stalin”? De nebun? Şi el a fost ulterior detronat de Ocultă. Istoria oficială ne spune că la un moment dat Brejnev fusese arestat de serviciile secrete şi în acest mod a fost îndepărtat de la conducerea statului sovietic. Păi cine naiba putea da ordin să fie arestat cel mai puternic om din URSS?
Roosvelt, preşedintele american, era perfect sănătos înaintea începerii războiului, apoi dintr-o dată s-a “îmbolnăvit” de a stat numai în scaun cu rotile! A murit subit chiar înainte de înfrângerea Germaniei, iar urmaşul său, Truman, s-a făcut remarcat cu o singură “realizare”: aruncarea celor două bombe atomice asupra Japoniei!

Istoria acelor ani trebuie privită altfel! Ca să înţelegem adevărul... E o muncă titanică, iar eu nu pot face decât o mică parte din ea. Voi continua să o fac şi să vă spun aici tot ce înţeleg eu din minciuna care ne-a otrăvit existenţa timp de decenii. Al doilea război mondial nu a fost generat de Adolf Hitler!

Cornl SABOU

P.S. - Aţi auzit de CĂRŢILE scrise de Adolf Hitler? Nu, nu mă refer la arhicunoscuta "Mein Kampf", ci la cea de-a doua sa carte care nu a fost publicată niciodată! Este cunoscută după război sub denumirea "Zweites Buch" şi în ultimii ani au apărut mai multe traduceri contradictorii ale acestei cărţi secrete a lui Adolf Hitler. Vom vorbi şi despre asta cu altă ocazie...

1 comment:

seba said...

excelent....va rog mai multe postari cu acest subiect